Les festes de Santa Tecla, ara fa 81 anys

Article publicat al Blog de l’Ajuntament de Tarragona

Article

Foto Vallve. Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu

Foto Vallve. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu

2 comentaris a “Les festes de Santa Tecla, ara fa 81 anys

  1. No sé si és cert el que em va narrar El senyor Rigau abans de complir els 1002 anys
    palplantat a la vorera central de la Rambla Nova en front de la farmacia annexa al cafè Moto Club que abans de que jo nasqués fou la Farmàcia Casas que fundà el meu avi. El Senyor Rigau gaudía d’un sentit de l’humor elevat a la màxima potència i les anècdotes no cabrien en menys de cent folis.
    Tot i axí tenia una memòria prodigiosa i em contà que l’alcade de Tarragona al llarg de la guerra d’ocupació (No era civil en origen, ni a partir de la meitat) als plens cridava en favor de la cultura… : Cultura, collons, cultura! Cogontot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *